Tuğba Yurt: Kısa boylular daha zeki

Popçu Tuğba Yurt, başarılı sunucu Emre Saygı'nın hazırlayıp sunduğu Türkiye'nin ilk interaktif Talk Show programı 'Hadi Be'nin konuğu oldu. Kısa boylu olmanın avantaj olduğunu ifade eden Tuğba Yurt, ilginç bir iddia da bulundu.

Başarılı sunucu Emre Saygı'nın hazırlayıp sunduğu Türkiye'nin ilk interaktif Talk Show programı 'Hadi Be'nin konuğu "İnceden İnceden" adlı son single'ı ile müzikseverlerle buluşan Tuğba Yurt oldu.Tuğba Yurt,sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi ve bir o kadarda iddialı açıklamalarda bulundu.

KISA BOYLU OLMAKTAN MUTLUYUM

Boyunun 1.63 cm olduğunu ama bundan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Tuğba Yurt "1.63 boyundayım ve bundan da mutluyum. Çünkü dünya starları kısa boylu ve minyon. Birde kan dolaşımı kısa boylularda çok olduğu için daha zeki oluyorlar" dedi.

ÜNLÜ OLMANIN SORUMLULUKLARI VAR

Ünlü olmanın kendisinde ve hareketlerine daha fazla dikkat etmesine sağladığını söyleyen Tuğba Yurt"Bilinirliğin verdiği sorumluluk hareketlerime dikkat etmemi sağlıyor. Bunun farkındayım. Ve sürekli eksiklerimi görerek kendimi yenilemeye çalışıyorum" dedi.

REKLAMLARDA OYNAMAK İSTİYORUM

Oyunculuk teklifleri aldığını ancak oyunculuk yerine reklamlarda yer almayı istediğini söyleyen Tuğba Yurt"Oyunculukla ilgili yaz dizilerinde sürekli teklifler geldi ama ben müzik dışında farklı bir şey yapmayı istiyorum. Birde reklam teklifleri geliyor dizi yerine reklamda olmak daha güzel olucaktır" dedi.